ADANA / SAİMBEYLİ - Karakuyu Ortaokulu

Eyl

Okulumuzun deprem nedeniyle ağır hasar alması sonucu öğretmen lojmanlarına taşınmasıyla birlikte öğretmenlerimizle gerçekleştirdiğimiz boyama ve yenileme çalışmamızla sınıflarımız eğitim öğretime hazır hale getirildi.

Haz

Kod 01 Adana Robotik ve Kodlama Şenliği'nde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu projeler Valimiz Sayın Dr. Süleyman ELBAN, Saimbeyli Kaymakamımız Sayın Emrah ÖZBEK, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa YENTUR tarafından ziyaret edildi. Şenliğe çok sayıda öğretmen ve öğrenci eşlik etti. Projelerde emeği geçen kıymetli öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Karakuyu Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılış töreni, Saimbeyli Kaymakamımız Sayın Mehmet Fatih KESTİOĞLU, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Şahin BOZKURT, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Karakuyu Okul Müdürü ile öğretmenleri, öğrenciler ve velilerin katılımı ile gerçekleştirildi.